7 juli 2013

Att få shoppa lite lamporVår utomhusbelysning kommer från Flos förstås. Nu började jag ju jobba där för sent, i förhållande till hur långt bygget redan framskridit, för att vi skulle kunna installera inbyggda lampor, så vi valde Giano som är väggmonterade. Fasadpanelen måste Johan såga upp för att kunna skruva fast lamporna, så ligger de halvt infällda.


 Det dras en elledning.


Lampan passar. Och så kan vi vänta på att elen så småningom ska vara färdig, så kommer de att i mörka sommarkvällar lysa upp golvet på terrassen, utan att blända.


Nåja, så småningom ligger långt i framtiden när man ser denna bild inifrån. Fast nu har vi ju äntligen valt och beställt skivor till väggbeklädning invändigt, så kanske framtiden kommer snart...


På samma gång fick jag målat väggarna runt terrassen andra gången helt färdigt, då orken tröt förra sommaren då jag kommit varvet runt på allt det andra.


Och vi provade den andra utomhus/inomhus lampan jag köpte. Mayday också från Flos. Vi får eluttag vid terrassen, så då kan man ta med dessa ut, annars får de stå på golvet i allrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar